Autostrada Bucuresti – Constanta: Restricţii între Lehliu şi Feteşti

Autostrada Târgu Neamţ-Iaşi va costa 1,2 miliarde de euro

Traficul pe autostrada Bucuresti – Constanta a fost restricţionat între Lehliu şi Feteşti, în urma demarării lucrărilor de reabilitare a tronsonului respectiv. 

Astfel, între km 96 – km 117+500, pe o lungime totală de peste 21 de kilometri, viteza maximă va fi limitată la numai 60 km/h, iar șoferii vor putea circula pe o singură bandă pe sens.

„Se vor executa lucrări de întreţinere periodică (aşternere covoare asfaltice) pe autostrada A2, pe sectorul cuprins între km 96+000 – km 117+500, tronson Lehliu – Feteşti. Aceste lucrări vor implica restricţionarea traficului rutier prin devierea circulaţiei de pe o cale pe cealălaltă cale.”

„De asemenea, pe sectoarele pe care circulaţia se va desfăşura temporar deviat alternativ (de pe un sens pe celălalt) viteza de deplasare a autovehiculelor este limitată la 60 km/h”, se arată într-un comunicat de presă al CNAIR (Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere).

Termenul de finalizare al lucrărilor de reparații este 15 noiembrie, bugetul alocat acestui proiect fiind de 12 milioane lei.

Adaugati comentariu