Autostrada Soarelui se dezintegrează! Probleme produse de căldură

Autostrada Soarelui

Autostrada Soarelui se dezintegrează. Dalele de beton de la kilometrul 13 s-au ridicat din cauza unui rost dilatat de la căldură.

Echipele Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au intervenit pentru a rezolva problema apărută la kilometrul 13, pe sensul de mers către litoral.

Un rost dilatat din cauza temperaturilor mari a ridicat două dale de beton la kilometrul 13, punându-i în pericol pe cei care parcurgeau drumul către mare. Zona a fost, în cele din urmă semnalizată, iar echipele CNAIR sunt pe cale de a remedia problema. În zona în care a apărut problema, s-a instituit o restricție de viteză de 40 km/h.

”Vă rugăm să circulaţi cu atenţie şi sa respectaţi restricţiile instituite temporar. Vă asigurăm că facem toate eforturile pentru ca traficul rutier să revină la normal în cel mai scurt timp posibil”, a transmis CNAIR.

Va rămâne însă în vigoare restricția de viteză de 80 km/h pe sectorul București- Fundulea (km 12-km 36), unde calea de rulare este construită din dale de beton.

Anunțul vine la scurt timp după ce Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat întreruperea lucrărilor de refacere a autostrăzii A2 până în toamnă. Restricțiile de trafic impuse într-o perioadă în care fluxul de călători către litoral este foarte mare, lucrările ar fi produs blocaje de kilometri întregi.

Adaugati comentariu