Autoutilitarele Iveco rulate devin OK TRUCKS

Începând cu luna mai a acestui an, autoutilitare Iveco rulate poartă un nou nume: OK TRUCKS.

Pe 28 aprilie, a fost lansat noul site web www.oktrucks.com, cu o gamă vastă de autovehicule destinate tuturor clienţilor care doresc să achiziţioneze autovehicule la mâna a doua care sunt sigure, fiabile, garantate şi certificate de Iveco.

Toate autovehiculele OK TRUCKS sunt supuse unei serii riguroase de inspecţii şi revizii. În funcţie de caracteristicile lor specifice, precum vechimea, kilometrajul, gradul de uzură a pneurilor şi intervenţiile de reprocesare, autovehiculele sunt clasificate în 3 categorii diferite – Premium, Comfort şi Basic – pentru a satisface în mod optim necesităţile clienţilor.

Printre noile beneficii asigurate pentru autovehiculele OK TRUCKS se numără şi o ofertă specială de autovehicule şi servicii menite să satisfacă la un grad şi mai înalt cerinţele clienţilor. Astfel, Iveco îşi propune să asigure fiabilitatea produselor sale, siguranţa privind originea autovehiculelor şi transparenţa documentaţiei. Autovehicule uzate care sunt „OK” din toate punctele de vedere.

Adaugati comentariu