Avampremieră pentru noul Audi A3

Audi a ales o metodă inedită de a prezenta publicului primele imagini ale noii generații a modelului A3. Și pentru a menține suspansul și a crește cota de interes, germanii nu au apelat la fotografii, ci ne-au dezvăluit silueta compactei printr-un artificiu.

Mai precis, la târgul CES (Consumers Electronics Show) care se desfășoară la Los Angeles, Audi a prezentat fotografii oficiale cu bordul noului A3 și a prezentat fizic noul sistem de infotainment cu care va fi echipat automobilul. Pe ecranul sistemului MMI au putut fi vizionate imagini grafice care prezintă în detaliu aspectul noului A3, care-și va face debutul oficial odată cu Salonul Auto de la Geneva, din martie.

Se poate observa că noul model va avea un aspect mai agresiv decât actuala generație, blocurile optice vor fi mai înguste, iar spoilerul va îngloba prize de aer mai generoase. Privit din lateral, modelul este la fel de agresiv, atenția fiind atrasă de stâlpul C, dimensionat generos.

Deși momentan ne-au fost „prezentate” doar schițele versiunii cu trei portiere, gama A3 va fi completată de modele Sportback (5 portiere), cabrio și un sedan, în premieră. În cazul acestor versiuni, partea posterioară va avea un design angular, mai rafinat.

Imaginile oficiale ale interiorului prezintă un aspect puternic înrudit cu A1. Se disting gurile de ventilație rotunde, de dimensiuni generoase, o nouă evoluție a sistemului MMI și un display escamontabil de mari dimensiuni, al cărui aspect amintește de un iPhone

Sursa:
www.autocar.co.uk
http://www.autocar.co.uk/News/NewsArticle/AllCars/260878/

Adaugati comentariu