Advertisement

Avanpremieră pentru Salonul Auto de la New York

În perioada 3-12 aprilie va avea loc Salonul Auto de la New York, manifestație care deși se desfășoară în cel mai important oraș din State, este un soi de rudă mai săracă a celui din Detroit.

Firește, Detroit – Motor City – are o însemnătate aparte pentru Statele Unite ale Americii în ceea ce privește industria auto, deci importanța lui nu numai că nu vine deloc ca o surpriză, ci pare total firească.

Dacă e să ne uităm la numărul premierelor, însă, probabil că diferența va fi una destul de mare. Până acum, cel mai important nume care și-a anunțat prezența la Salonul din NY este faceliftul pentru Mercedes-Benz Clasa M care, cu ocazia asta, își va schimba și numele în Mercedes-Benz GLE.

După ce versiunea coupe a lui GLE a fost și ea lansată la începutul anului în cadrul celuilalt salon din State despre care vorbeam mai înainte, SUV-ul Mercedes-Benz își va arăta noua față tot pe pământ american, în aprilie. Spunem „noua față” deși este limpede că va împrumuta foarte multe de la actualul GLE Coupe, deci va fi o apariție destul de familiară.

Nu doar fața va fi schimbată, ci și partea din spate cu evacuări și un difuzor de aer noi, stopuri schimbate și un interior cu modificări dintre care nu va lipsi ecranul desprins din bord.

În altă ordine de idei, se spune că BMW va prezenta versiunea hibridă a lui X5, iar Volkswagen e musai să aducă și ei ceva nou, fiind în mijlocul unui program susținut de relansare pe piața americană.

Un alt punct de atracție ar fi noua navă amiral (exprimarea nu ne aparține) a mărcii americane Cadillac, despre care se știe că va folosi un motor V8 și se speră că va arăta cât mai asemănător conceptului Elmiraj.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top