Aviz amatorilor! Ce pățești dacă claxonezi o fată pe stradă?

Claxon

Toți ați făcut-o, trebuie să recunoașteți! Dar numai unii au luat și amendă! Un șofer supărat că a fost sancționat de oamenii legii, pentru că a apăsat claxonul când o fată interesantă traversa prin fața sa, le-a cerut socoteală oamenilor legii.

Convins că nu a greșit cu nimic, șoferul care a vrut să atragă atenția fetei pieton întreabă furios pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor de Interne. “Ce lege încalc eu că îmi place o fată?” și “De ce am primit această amendă penibilă?”, întreabă omul.

„Că vă place o fată, nu încălcați nicio lege și este numai problema dumneavoastră. Pe noi nu ne interesează, pe ea nici atât… Și dacă nu interesați pe nimeni, de ce claxonați? Doar ca să vedem cum arată un bărbat refuzat?”, a fost replica usturătoare a Poliției.

Cei care se ocupă de comunicare l-au sancționat cu încă o remarcă dură pe șoferul care nu înțelea cum s-au prins polițiștii că el fusese cel care claxonase:

“Când cineva claxonează din același motiv ca al dumneavoastră, ne dăm seama după mai multe indicii. Unul ar fi >>>

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Mazda MX-5 NC autoexpert.ro

Second hand – Mazda MX-5 NC (Mk III)

Cu mașina asta, MX-5 NC, mergi la sigur, pentru că fiabilitatea și plăcerea de a conduce merg mână-n mână! Foto: Mazda Conducere

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Revista Auto Expert nr. 240, feb. 2023

Tradiția ne arată că ediția din februarie a revistei Auto Expert este dedicată, în egală măsură, pragmatismului și creativității. Și cine suntem

Scroll to Top