Bacăul găzduiește finala Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2011!

În după-amiaza zilei de joi 13 octombrie, cei mai buni piloți din Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2011 vor efectua, cu prilejul shakedownului, ultimii kilometri înaintea finalei întrecerii interne, pentru ca o zi mai târziu, după prânz, să se dea startul Raliului Moldovei-Comfert.

Firesc, pentru organizatori este momentul ultimelor retușuri. Și cum din ecuația unei întreceri de succes nu poate lipsi publicul, iar intersul fanilor crește exponențial pe măsură ce evenimentul se apropie, Centrul Auto Skoda Bacău a găzduit o întâlnire cu presa locală, jurnaliștii primind toate informațiile relevante despre întrecere.

Alături de Adrian Răspopa, reprezentantul ACS Rally Spirit, organizatorul întrecerii, au mai răspuns prezent la acest eveniment Dragoș Benea, președintele Consiliului Județean Bacău, viceprimarul orașului, Dragoș Luchian, inspector șef Dorin Roman, șeful Serviciului Județean de Poliție Rutieră, Gabriel Grigoriu, reprezentantul Comfert, dar și, în calitate de gazdă, dar și de partener al evenimentului, Gabriel Căsăneanu, directorul general al Centrului Auto Skoda Bacău.

Presa băcăuană a fost informată cu privire la programul competiției, dar și vizavi de posibilitățile publicului de a urmări întrecerile, fiind oferite detalii despre accesul pe secțiunile competitive și facilitățile puse la dispoziția fanilor. Firesc, nu au lipsit nici detaliile referitoare la superspeciala care se va derula în centrul orașului, Adrian Răspopa ținând să mulțumească autorităților locale și Inspectoratului Județean de Poliție pentru deschiderea de care au dat dovadă vizavi de acest moment extrem de important pentru Raliul Moldovei- Comfert.

La finalul conferinței de presă, Adrian Răspopa a declarat: ”Pregătirile au intrat în linie dreaptă și, sunt sigur, totul o să fie pus la punct în cel mai mic detaliu până la startul evenimentului. Băcăuanii așteaptă cu mare interes această competiție, iar acest lucru ne bucură, dar ne și obligă suplimentar să depunem toate eforturile pentru ca Raliul Moldovei- Comfert să fie și din punct de vedere al condițiilor oferite la înălțimea unei finale de campionat național”.

Raliul Moldovei-Comfert este o competiție organizată cu sprijinul Consiliului Județean Bacău, Prefectura Județului Bacău, Primăriei Municipiului Bacău, COMFERT, MBT.

Parteneri oficiali: Centrul Auto Skoda Bacău, Dedeman, G4S, Duralube, Arena Mall, Lukoil, Karcher prin Instalco Group, Hotel Decebal, Vostok Europe prin Russian Shop, RUSTRANS, CONEXTRUST.

Parteneri tehnici: Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret Bacău, CS Xkape Bacău, Regia Națională a Pădurilor Romsilva, CAT GUARD Security, Jidvei, Selena Motorsport, A-Car, Ludicass Bacău. Eveniment organizat cu sprijinul: Direcției Silvice Bacău, Serviciului de Poliție Rutieră Bacău, Inspectoratului Județean de Jandarmi Bacău, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bacău.

Parteneri media: TVR 3, TVR Iași, Deșteptarea Bacău, Mens Health, AutoExpert, Playboy, www.autorally.ro, www.rallymagazin.ro

Pagina web oficială a competiției: www.raliul-moldovei.ro

Adaugati comentariu