BAIC BJ30 și BJ60 pot fi comandate și în România

BAIC BJ30 AutoExpert

Cu ocazia POLI AutoFest, SUVCARS România a lansat comenzile pentru noile modele BJ30 și BJ60 produse de compania auto chineză BAIC Group.

 

BJ30 este un SUV robust, ideal pentru aventuri urbane și off-road.  Modelul dispune de AWD cu motor exclusiv Magic Core 1.5T, performanțe sistem de 408 CP și accelerație 0-100 km/h în aproximativ 6 secunde. Sistemul de control electronic cu tracțiune integrală asigură un timp de răspuns rapid de 0,03 secunde, cu comutare rapidă între modurile de tracțiune pe două roți și tracțiune pe patru roți. BJ30 are un consum de 6,45 l/100 km și range ce depășește 1.000 de kilometri. O nouă tehnologie hybrid este disponibilă pe acest model, DHT – Dedicated Hybrid Transmission Technology.

 

BAIC a lansat oficial BJ30 în cadrul Salonului Auto Internațional de la Beijing, care s-a desfășurat în perioada 25 aprilie – 4 mai 2024. La doar 3 săptămâni de la lansare, modelul este deja disponibil pentru comandă în România.

 

BJ60 , off-roader-ul anului 2023 în China, este un SUV puternic și versatil, proiectat pentru teren dificil. Echipat cu motoare puternice și tracțiune integrală avansată, BJ60 oferă performanțe remarcabile off-road, dar și pe drumuri urbane, cu o putere de 256 CP și un cuplu de 401 Nm. Modelul dispune de transmisie automată cu 8 trepte și 9 moduri de conducere. Finisajele și materialele utilizate poziționează acest model în zona premium auto, dar cu un raport preț – calitate competitiv.

BAIC BJ60 AutoExpert

BAIC este unul dintre cei mai mari producători auto din China și partener Mercedes Benz. Fondată în 1958, compania se află de 10 ani consecutiv în Fortune Global 500, iar anul trecut a urcat pe locul 162. Produsele sale includ cinci categorii de sedanuri, SUV-uri, vehicule off-road, camionete și vehicule electrificate. BAIC a înființat peste 360 ​​de puncte de vânzare și service în peste 30 de țări din întreaga lume, în Asia, Orientul Mijlociu, Africa, America Centrală și de Sud și unele țări și regiuni europene.

 

Modelele BAIC sunt importate la nivel național prin intermediul SUVCARS România. Toate modelele distribuite sunt certificate și respectă toate standardele auto cerute de autoritățile europene.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top