Advertisement

Barele transversale, soluția perfectă pentru bagaje

Plecările în vacanță pot fi uneori o provocare. Portbagajul mașinii tale poate fi neîncăpător, iar bagajele prea multe. E momentul să faci o alegere inspirată și să câștigi spațiu în plus de depozitare cu ajutorul unor bare transversale atașate pe plafonul autoturismului personal.

Cum montez barele transversale?

Barele auto sau transversale reprezintă produsul simplu și durabil care-ți va deschide ochii către un nou loc de compartimentare și transport bagaje. Barele de plafon pentru mașina ta sunt gândite special pentru fiecare model de autoturism în parte, iar găsirea setului potrivit pentru tine nu trebie să fie deloc o problemă.

Montajul barelor transversale se realizează foarte ușor. Respectând indicațiile producătorului și fișa tehnică a produsului montajul barelor auto se face în maximum 40 de minute. În primul rând, pentru a monta bare de plafon pe mașina ta, trebuie sa verifici dacă aceasta este dotata cu bare longitudinale.

Barele longitudinale sunt de două tipuri. Mai exact, cele care oferă spațiu ușor vizibil între plafonul mașinii și barele longitudinale și cele tip șină care sunt lipite din fabricație de plafonul mașinii.

Dacă mașina ta nu are aceste bare longitudinale există câteva tipuri de prindere speciale. Mai exact, sistem de prindere pe punct fix și sistem de prindere la marginea caroseriei.

Ce se poate monta pe barele de plafon?

Barele transversale îți permit să montezi o multitudine de accesorii. Așa că, pe ele poți monta cutii portbagaj auto, suporți de bicicletă, suporți caiac-canoe sau suporți de schi și snowboard, iar tu vei pleca în orice călătorie echipat corespunzător.

Cum îmi găsesc barele transversale potrivite?

Cel mai indicat este să cunoști marca, modelul, anul de fabricație și numărul de uși al autoturismului și să te decizi ce anume vei transporta cu ajutorul barelor de plafon. Magazinul nostru te poate ajuta cu o consultanță sigură și rapidă. În foarte scurt timp poți afla ce model de bare îți sunt potrivite. În plus, urmărind campaniile speciale de Black Friday și ofertele SuportBicicleta.ro vei reuși, cu siguranță, să îți găsești barele transversale potrivite.

Cât de mult mă vor ajuta barele transversale?

Deși la prima impresie consideri că barele transversale sunt ceva nou pentru tine, noi suntem de părere că un produs ce-ți dă o mână de ajutor atât de mare sigur trebuie încercat!

Vino în magazinul nostru sau contactează-ne online și te vom ajuta cu consultanță, instalarea și sfaturi de mentenanță pentru viitoarea ta pereche de bare transversale. În plus, te îndrumăm corect spre accesoriile de care ai nevoie, plecând de la cutia portbagaj potrivită și ajungând până la suportul de bicicletă care-ți face cu ochiul.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top