BCR Leasing Rally Team se pregătește pentru Timiș Rally

După un debut excelent în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop 2012, BCR Leasing Rally Team este pregătită să ia startul într-o nouă competiţie: etapa a doua a CNRD, care se va desfăşura la Timişoara, în perioada 27-28 aprilie.

Echipajele BCR Leasing Rally Team au obţinut la Braşov rezultate excelente, care le asigură un avantaj la startul celei de-a doua etape a campionatului. Valentin Porcişteanu şi Dan Dobre (Mitsubishi EVO X R4) au terminat cursa în poziţia de lideri în clasamentul general şi în cel al clasei 2. Echipajul Edwin Keleti/Botond Csomortani (Mitsubishi EVO X) a condus clasa 3, ocupând poziţia a cincea în clasamentul general. Alexandru Filip şi Bogdan Iancu (Renault Clio R3 Maxi EVO) au fost lideri atât la clasa 5, cât şi la 2 Roţi Motrice, iar Bogdan Năstase şi Alexandru Popidan (Dacia Logan) au ocupat a doua treaptă a podiumului clasei 9.

Liderul clasamentului general şi campionul naţional absolut vizează o nouă victorie: „După succesul de la Braşov, urmat de testele pe care le-am făcut, suntem încrezători într-o evoluţie care să ne aducă o nouă victorie. Va fi o cursă disputată, cu un traseu care ni se potriveşte, în care zonele de viteză alternează cu porţiuni tehnice. În plus, ne bucură revenirea la Timişoara şi întâlnirea cu spectatorii pasionaţi, pe care-i aşteptăm pe probe.” – Valentin Porcişteanu

„Echipajele noastre sunt gata de start, iar maşinile perfect pregătite din punct de vedere tehnic. Ne aşteaptă, cu siguranţă, o competiţie mai dificilă decât cea care s-a dovedit a fi la Braşov, iar concurenţa puternică din partea celorlalte echipe ne obligă să ne concentrăm asupra obiectivelor pe care ni le-am propus şi la un parcurs cât mai bun al fiecărui echipaj.” – a declarat Alexandru Piţigoi, Director General Colina Motors.

Raliul Timişului, competiţie pe asfalt, are o lungime totală de 398,82 km, cu 12 probe speciale care însumează 108,30 km. În prima zi de concurs este organizată o superspecială, în Timişoara, iar sâmbătă sunt programate celelalte 11 probe speciale, parcul de service fiind mutat în Lugoj.

Adaugati comentariu