Bentley lansează o ediție specială a modelului Continental GT pentru a marca recordul de la Pikes Peak

Bentley Continental GT Pikes Peak va fi produs într-o serie limitată de doar 15 exemplare.

Bentley are la activ un record pe celebra urcare montană de la Pikes Peak. Un exemplar Continental GT a reușit să stabilească recordul pentru modele de serie în competiția americană parcurgând traseul de la Pikes Peak în 10 minute și 18.488 secunde.

Recordul a fost stabilit de pilotul Rhys Millen, de trei ori campion la Pikes Peak.

Pentru a marca acest record, Bentley a lansat o serie limitată de 15 exemplare a modelului Continental GT. Cele 15 exemplare au fost personalizate în culoarea specială Radium by Mulliner și au un body kit din fibră de carbon.

Sistemul de frânare are etrieri vopsiți în culoarea Acid Green, iar jantele de 22 inch sunt echipate cu anvelope Pirelli P Zero Colour Edition.

La interior, scaunele sunt tapițate cu Alcantara, iar cusăturile contrastează datorită nuanței Radium. Pe partea pasagerului a fost desenat o parte din traseul de la Pikes Peak.

Bentley Continental GT Pikes Peak folosește motorul W12 de 6.0 litri și 635 CP ce transmite puterea către toate cele patru roți prin intermediul unei cutii de viteze automate cu opt trepte. Accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 3.7 secunde.

Adaugati comentariu