Bentley Mulsanne Grand Limousine by Mulliner: cinci exemplare disponibile la vânzare

Cinci exemplare Bentley Mulsanne Grand Limousine by Mulliner sunt disponibil pentru vânzare la cinci ani după lansare.

Modelul Mulsanne nu se mai află în oferta constructorului britanic Bentley, producția fiind oprită anul trecut. Pentru cei care își doresc un exemplar cu adevărat special al modelului Mulsanne, Bentley scoate la vânzare cinci exemplare din seria Grand Limousine carosate de Mulliner.

Bentley Mulsanne Grand Limousine by Mulliner

Acest cinci exemplare au fost livrate în 2015 în Emiratele Arabe, dar nici unul dintre cele cinci exemplare nu a fost folosit niciodata și nu au fost înmatriculate.

Proiectat și construit în întregime manual, Mulsanne Grand Limousine by Mulliner include o extensie a caroseriei cu 1.000 mm, precum și un plafon înălțat, pentru a oferi un spațiu suplimentar de 79 mm în spate și pentru a crea un spațiu mai mare pentru pasageri.

Creat inițial ca o comandă specială privată, Bentley Mulliner a primit apoi acordul pentru o serie limitată de mașini. Cinci dintre acestea au devenit recent disponibile pentru cumpărare prin intermediul partenerului de retail Bentley din Emiratele Arabe Unite, Bentley Emirates, cu livrare oriunde în lume.

Mașinile disponibile pentru vânzare au fiecare propria identitate și specificații:

●      Exterior Silver Frost și Moroccan Blue, asociat cu un interior Imperial Blue și Linen completat de furnir Burr Walnut

●      Exterior Damson și Black Crystal, asociat cu piele Damson și Twine și furnir Dark Stained Burr Wallnut

●      Exterior Onyx și Candy Red, cu interior Hotspur și Camel finisat cu furnir Olive Ash

●      Exterior Rubino Red și Light Gazelle, cu un interior în piele Fireglow și Twine asociate cu furnir de Burr Walnut

●      Exterior Black Sapphire, cu interior Imperial Blue și Camel, cu furnir Dark Stained Burr Walnut.

Modelul Mulsanne Grand Limousine oferă patru locuri individuale pentru pasageri, așezate față în față și create în stilul regăsit în interiorul avioanelor private de lux. Pasagerii au la dispoziție frigider pentru băuturi și pahare de cristal, măsuțe ce permit conectarea unui iPad. Trei cadrane realizate manual arată ora locală, ora din Marea Britanie și temperatura exterioară.

Modelul limuzină folosește un șasiu special și o suspensie modificată. Puterea este funizată de motorul V8 de 6.75 litri ce oferă 512 CP și 1020 Nm.

Via Bentley

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top