Bentley ni-l arată pe Bentayga în off-road

Bentayga, SUV-ul de la Bentley, va fi prezentat spre finalul anului acesta, însă până atunci producătorul a considerat de cuviință să ne arate un nou teaser, de data asta SUV-ul de lux mergând chiar prin ceea ce mulți ar cataloga drept „off-road”.

Dacă e să fim sinceri, însă, denumirea de off-road presupune absența unui drum, iar în filmul de prezentare se vede clar că Bentley Bentayga merge pe un soi de cărare – nu una asfaltată, e drept, dar totuși e ceva ce se poate numi „drum”.

Trecând peste exercițiul de răutate, se poate spune că Bentley ne-a convins de faptul că SUV-ul lor Bentayga e în stare să facă față unor incursiuni în afara asfaltului – ceea ce nu ar trebui să mire pe nimeni, fiind construit pe aceeași platformă MLB pe care o folosesc și SUV-uri precum Audi Q7 sau Volkswagen Touareg.

Pe de altă parte, însă, așa cum prea bine constata cineva, clipul ăsta ne arată și faptul că Bentley Bentayga, în ciuda unor dedesubturi perfect plane, nu are absolut niciun fel de protecție deci deplasarea pe deasupra bolovanilor trebuie să aibă loc cu maxim de grijă.

În ceea ce privește puterea, există toate șansele ca Bentayga să vină propulsat de un nou motor W12 bi-turbo, ceea ce înseamnă că nu-i va lipsi, însă totodată el ar putea deveni și primul Bentley hibrid, însă la ceva distanță față de intrarea în producție programată pentru anul viitor.

Încă un mic amănunt: fiind vorba despre un teaser și cum mașina nu a fost dezvăluită oficial încă, Bentayga din clip poartă elemente de camuflaj, deci nu te aștepta să poți vedea detaliile caroseriei.

 

 

PS

Dacă cineva reușește să înțeleagă ce a vrut să spună autorul prin „We don’t see performance. We see potential” este rugat să ne împărtășească și nouă.

Adaugati comentariu