Bernie Ecclestone va deveni tată pentru a patra oară la 89 ani

bernie Ecclestone va deveni tată

Fostul șef al Formulei 1, Bernie Ecclestone va deveni tată pentru a patra oară, la 89 de ani în această vară.

Bernie Ecclestone este încă plin de viață și de energie la cei aproape 90 de ani ai săi. Fostul șef al Formulei 1 care a făcut din această competiție o mare afacere în cei 40 de ani în care s-a aflat la conducere  este acum un pensionar de lux după ce a vândut  cota sa firmei Liberty Media în 2017.

Bernie Ecclestone va deveni tată pentru a patra oară în iulie 2020, iar mama este avocata braziliană Fabiana Flosi, în vârstă de 45 de ani, având origine italiană. Ecclestone este căsătorit cu Fabiana Flosi din 2012.

De la prima soție, Ivy Bamford, Ecclestone are o fată, Deborah, care are acum 65 de ani și între timp a devenit bunică.

Din cea de-a doua căsătorie cu Slavica Radic (1984), s-au născut Tamara (35 de ani) și Petra (31 de ani), ambele lansate în lumea reality-show-urilor în Marea Britanie.

Conform statisticilor, Ecclestone, care va împlini 90 de ani pe 28 octombrie 2020, este al cincilea cel mai în vârstă bărbat care devine tată.

Ecclestone are o avere impresionantă, estimată la  peste 3 miliarde euro. După trei fete, Ecclestone va avea acum un băiat.

“Sper ca fiul meu să nu aibă niciun interes să intre în Formula 1”, a spus părintele Bernie, care a glumit despre faptul că va deveni tată la aproape 90 de ani.: “De când am părăsit Formula 1, am avut foarte mult timp pentru a exersa.”

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top