BGS Motorsport în Campionatul European Alpe Adria

Piloții BGS Motorsport s-au întors din Ungaria, de la Campionatul European Alpe Adria, cu rezultate foarte bune. După sesiunea de calificări, cei trei sportivi au reușit să urce câteva poziții atât în clasamentul general cât și în cel al piloților români.

Ionut Mistode a reusit sa-l devaseze pe Ionel Pascota la clasa SuperBike, iar Petre Pop a reusit un spectaculos loc 2 intre romani. De asemenea, cei doi piloti BGS Motorsport au obtinut rezultate foarte bune si in clasamentul general,  ei punctand si in Campionatul European.  Stefan Popescu a reusit un meritat loc 6 intre romani, pozitie ce ii aduce 10 puncte in Campionatul National. 

Din cauza conditiilor meteorologice nefavoraile si in urma accidentului destul de serios in care a fost implicat pilotul roman Dan Mainescu, cursa clasei SuperSport a fost oprita dupa 6 tururi. Restartul cursei s-a dat pentru restul de 5 tururi ramase de parcurs, urmand ca timpii cumulati sad ea rezultatul final. Spectacolul a fost completat de un numar foarte mare de concurenti si foarte multe cazaturi.

Sportivi consacrati  din motociclismul viteza,  Andreas Meklau, Michal Filla, Roland Reschsau, Mike Wohner, au fost prezenti pe grila de start a clasei SuperBike. In aceasta cursa, pilotul BGS Motorsport Ionut Mistode a castigat detasat in fata lui Ionel Pascota, fost Campion European Alpe Adria la clasa SuperSport. 

Mai multe detalii și imagini de la competițiile la care piloții BGS Motorsport au participat și vor participa le gasiți pe site-ul oficial www.bgsmotorsport.ro 

Felicitari Ionut Mistode, Petre Pop si Stefan Popescu!

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top