BGS Motorsport se întoarce acasă cu două cupe

Așa cum se așteptau, după prima etapă din calendarul competițional Romanian Superbike, piloții BGS Motorsport se intorc acasă cu rezultate foarte bune. Ionuț Mistode și Petre Pop au pășit pe podiumurile de premire ocupând fiecare locul 2 în cursele SuperBike, respectiv SuperSport.

Deși prognozele meteo anunțau ploaie, prima zi de antrenamente s-a desfășurat pe o vreme frumoasă, aproximativ 20 grade Celsius. Din păcate, soarele nu i-a bucurat pe piloți și în a doua zi din etapă, aceștia având parte de vreme rece și ploioasă. Tocmai datorită acestor condiții calificările pentru curse au fost extrem de spectaculoase. 

Piloții BGS Motorsport au obținut rezultate deosebite, Ionuț Mistode obținând cel mai bun timp al zilei și totodata pole-position la clasa SuperBike, iar Petre Pop ocupând locul al 2-lea în grila de start a clasei SuperSport. În ciuda locului de pe grila (9) și ținând cont de concurența destul de mare, Ștefan Popescu a obținut timpi foarte buni în calificări.
Ambele curse, SuperBike și SuperSport, au  avut în primii 10, concurenți experimentați și rapizi care au făcut ca rezultatele piloților BGS Motorsport să fie speciale și greu de obținut. 

Felicitările se duc către Ionuț Mistode care a ocupat locul 2 în cursa SuperBike, Petre Pop deasemena locul 2 la clasa SuperSport și Ștefan Popescu locul 5 tot la SuperSport. Cu siguranță, Ștefan Popescu ar fi reușit să pastreze locul 4 ocupat până în ultimul tur al cursei dacă nu ar fi avut probleme fizice. Prima etapă a fost și un test pentru coechipierii BGS Motorsport, care au reușit să creeze și să dezvolte spiritul de echipă într-un sport individual.

Adaugati comentariu