BGS Motorsport se pregătește pentru prima etapă de la Serres

Piloții echipei BGS Motorsport, Costin Oprea (SBK), Ionuț Mistode (SBK), Ștefan Popescu (SSP) și Petre Pop (SSP) se pregătesc pentru prima etapă RomanianSuperbike ce va avea loc la Serres (Grecia) în perioada 18-20 martie 2011.

Această etapă se anunță a fi destul de dificilă pentru campionul en titre Ionuț Mistode (BGS Motorsport).  Anul acesta, campionul European la clasa Supersport, Ionel Pascotă va lua startul și la cursa Superbike, urmând să participe pe o motocicletă BMV S1000RR. Pe lângă Ionuț Mistode și Ionel Pascotă vor fi prezenți și alți piloți de top, printre care și campionul balcanic și național al Bulgariei, Martin Choy.

După această primă etapă din calendarul competițional Romanian Superbike, sperăm ca piloții BGS Motorsport să se întoarcă cu rezultate bune, punctând un start excelent în lungul șir al concursurilor viitoare. 

Despre circuitul de la Serres

Circuitul este situat în imediata apropiere a orasului Serres, la numai 615 km de București, care pot fi parcurși (conform viamichelin route planner) în aproximativ opt ore! Pista are o lungime de 3.187 km cu o linie dreaptă de 662 metri, nouă viraje de dreapta și sapte de stanga. Datorită confugurației sale, pista este îndrăgită de multi sportivi, permițând o evoluție bună chiar și celor mai puțin experimentați.

Despre BGS Motorsport

Datorită experienței în competițiile de motociclism viteza și auto off-road, în 2011 a luat ființă clubul BGS Motorsport cu o puternică reprezentare în trei ramuri ale motorsportului românesc. Unii dintre cei mai titrați și talentați sportivi vor reprezenta clubul în competițiile de motociclism viteză, motociclism enduro și auto off-road. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top