Bizze Bikes a lansat prima bicicletă chopper electrică românească

Bizze Chopper

Bizze Bikes a prezentat prima bicicletă electrică românească de tip Chopper la Salonul Bicicletei din București. Bizze Chopper înglobează designul vintage al motocicletelor clasice americane cu tehnologia modernă a bicicletelor electrice.

Modelul beneficiază de un motor pe roata din spate de 250W, o baterie Samsung de 360W sau 500W incorporată în rezervorul bicicletei și un display LCD cu super contrast, ce afișează toate informațiile necesare chiar și în bătaia soarelui. Bizze Chopper are frâne Tektro hidraulice, schimbător Shimano cu 6 viteze, acționat de o manetă “custom made” integrată în rezervorul bicicletei, atinge viteza maximă de 25Km/h, iar sistemul de asistare la pedalare cu acționare instanță te ajută să pedalezi fără efort chiar și la deal, având o autonomie de 60 km. Opțional, se poate adaugă și o accelerație manuală la deget.

Farul cromat supradimensionat reprezintă una dintre piesele de rezistență ale bicicletei Bizze Chopper împreună cu furcă “Double Down” de 640 mm, coarnele “Z” și cadrul din oțel special pentru biciclete, vopsit electrostatic, construite 100% în atelierele Bizze Bikes din Piatra Neamț. „Bizze Chopper este dotată cu jante cu pereți dubli din aluminiu, iar cele 108 spițe din inox, pentru fiecare roată, și cauciucurile speciale pentru biciclete cruiser sunt asamblate manual”, menționează Ovidiu Teofănescu, Manager BizzOnWheels. Prețul unui exemplar este 12.000 RON.

Bizze Bikes este o companie românească din Piatra Neamț, specializată în producția de biciclete electrice, ai cărei asociați sunt Ovidiu Teofănescu, fondator al BizzOnWheels, lider mondial în domeniul producției de remorci de bicicletă publicitare și remorci tip fast food, și Marius Ghineț, inginer cu experiență, specializat în construcția vehiculelor ușoare de zbor și a numeroase alte proiecte ingenioase.

Adaugati comentariu