Black Edition pentru modelele Porsche Boxster şi Porsche 911 Carrera

Porsche 911 Carrera Black Edition - AEx

Porsche a conceput serii speciale Black Edition pentru 911 Carrera şi Boxster. Combinaţia de finisaje negre, atât la exterior cât şi la interior, dau o notă de eleganţă dar, totodată, de sportivitate suplimentară modelelor care sunt, şi aşa, iconice.

Din echiparea standard a noilor Black Edition nu putea să lipsească Porsche Communication Management (PCM) cu modul de navigaţie, oglinzi heliomate, senzori de ploaie, Cruise Control sau volan special cu design sportiv.

Porsche 911 Carrera Black Edition are la bază motorizarea de 3,4 litri, care dezvoltă o putere maximă de 350 CP (257 kW) şi este disponibil atât în versiune coupe cât şi cabrio, în timp ce tracţiunea poate adopta o soluţie clasică Porsche (punte motoare spate) sau poate fi vorba de modele Carrera 4 (tracţiune integrală). Tot în standard vor fi oferite jante de 20 inch, cu design similar celor ce echipează modelele Turbo, iar farurile LED includ tehnologia Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+).

La interior s-a căutat să se ofere un aer sofisticat pentru pasageri. Sistemul audio de înaltă fidelitate a fost furnizat de Bose, iar scaunele au incorporat sistem de încălzire ca dotare standard, aşa cum este şi sistemul Park Assist.

Porsche 911 Carrera Black Edition - AEx

Porsche Boxster Black Edition este, la rându-i, la fel de atractiv. Roadster-ul cu motor central este însufleţit de o unitate boxter de 2,7 litri care produce 265 CP (195 kW), în timp ce tema ˝black˝ este păstrată atât la culoarea pavilionului textil cât şi la cea a arcelor de siguranţă din spatele scaunelor. Un deflector de vânt este oferit standard iar jantele de 20 inch sunt împrumutate din gama Carrera. Dintre dotările noului Boxster Black edition mai amintim: faruri bi-xenon cu Porsche Dynamic Light System (PDLS), sistem de climatizare pe două zone şi scaune încălzite sau un sistem audio high-end (Sound Package Plus).

Noile modele vor fi comercializate începând cu luna în curs, în Germania, iar preţurile de pornire (tot acolo) vor fi de 59.477 euro (Boxster Black Edition) şi 95.058 euro (Carrera Black Edition – coupe, punte motoare spate).

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top