Black Friday 2015. Ce maşini poţi cumpăra de la eMag

Alfa Romeo, BMW, Fiat, Ford, Jeep şi Mini intră în hora reducerilor de Black Friday alături de cel mai mare retailer online din România, oferind discounturi consistente.

Black Friday a devenit un fenomen global ce provoacă isterie în masă. Ce reprezintă “Vinerea Neagră”? Este ziua în care companiile oferă diferite reduceri clienţilor pentru a impulsiona vânzările și a reduce stocurile, dar și pentru a atrage acea categorie aparte de clienți, care aleargă după promoții și cumpară prețul, nu obiectul.

Intrarea Emag pe segmentul de retail auto nu este o surpriză. Promoții similare de Black Friday au avut loc şi în ultimii doi ani, în 2014 fiind comercializate 63 de mașini noi, evaluate la 158.000 euro, printre acestea numărându-se Ford Focus, Hyundai i20, i30, i40, Mitsubishi ASX, Dacia Logan, Dacia Duster, Ford Kuga, dar și un model premium, Mercedes Clasa E.

Anul acesta, eMag va vinde de Black Friday 35 de maşini noi, la preţuri speciale. Printre mărcile ale căror modele vor beneficia de discounturi se vor număra Alfa Romeo, BMW, Fiat, Ford, Jeep şi Mini. Dacia nu va mai face parte din programul Black Friday 2015. Reducerile exacte şi maşinile disponibile vor fi anunţate oficial vineri dimineaţă, în momentul lansării ofertei de Black Friday.

Foto: eMag Black Friday 2013

Adaugati comentariu