Black Friday Best Ride: boost pentru aventură!

Black Friday

Sunt clipe in care descoperi ca asfaltul s-a sfarsit in fata ta. Da, te poti intoarce pentru a gasi o raspantie de unde sa pleci pe o alta cale batatorita. Sau, dimpotriva. Sa privesti spre orizont, acolo unde te asteapta intinderi neexplorate. Sa alegi aventura, sa traiesti experiente unice si sa ai satisfactia de a deschide ferestre catre lumi la care nici nu visai.

Sunt tot mai multi cei care aleg calea din urma. O probeaza cifrele. In primele trei trimestre din 2019 vanzarile de modele SUV noi au ajuns la 44.766 de unitati. Ceea ce inseamna un spor de 23,8% comparativ cu perioada ianuarie – septembrie 2018. Si o cota de piata de 36,2%. Care transforma segmentul in lider pe piata noastra.

In crestere este si segmentul pick-up, care merge pe trendul consemnat si pe alte meridiane. Sporul fata de 2018 este mai mic, de numai 10,24%. Insa o analiza mai atenta probeaza schimbarea de paradigma in segment. In sensul ca sunt tot mai multi clienti care se indreapta spre un pick-up fara sa fie interesati de caracterul utilitar al acestui tip de vehicule.

Black Friday

Trebuie sa punem la socoteala si plusul de 19,6% in ceea ce priveste modelele second-hand cu capabilitati in off-road. Ca si, pentru ca statisticile de vanzari sunt mai rare in segment, sporul de competitii si concurenti la intrecerile off-road cu motociclete, side-by-side sau ATV. Un semn ca tot mai multi romani raspund chemarii naturii si isi doresc sa simta gustul aventurii.

Aventura începe! Ești pregătit?

Cu totii au nevoie de echipamente si accesorii speciale. Dedicate. Pentru ei, Best Ride a construit, din 2008, un portofoliu de furnizori care include astazi peste 200 de brand-uri de renume din domeniu. Astfel ca, 24 de ore din 24, sapte zile din sapte, pe intreaga durata a anului, pasionatii de aventura au, la un click distanta, accesul la mai mult de 30.000 de produse.

Ca si expertiza acumulata in competitiile interne si internationale de off-road si rally-raid. In care echipajele Best Ride au obtinut mai multe titluri nationale, inclusiv la categoria Promo, dedicata pasionatilor aflati la primii pasi in motorsport, si performante unice la nivel international. Intreceri care au probat calitatea componentelor si echipamentele pe care le ofera magazinul. Pasionatilor de off-road, dar si sportivilor de performanta.

Acum a sosit si momentul altei premiere, cel in care produsele cu care poti pregati masina, ATV-ul sau side-by-side-ul pentru aventura se afla pe lista superofertelor din cea mai cunoscuta perioada de “Sale” a anului. Best Ride Black Friday iti ofera acces la o gama ampla de produse care dau o alta imagine si un plus de calitate: flanse distantiere – inclusiv street si ATV, bulbar, overfendere si praguri laterale, inchidere si capitonaje bena, hard top-uri, LED bar,  suspensii si kituri de inaltare, jante si anvelope off-road.  Ca si accesoriile indispensabile pentru iesirile in teren accidentat. Snorkel, trolii – nu lipsesc cele Super Winch –, accesorii trolii si de recuperare, scuturi. Cu avantaj client care poate ajunge pana la 60-70 de procente. In plus vi se pregatesc o multime de suprize! La un click distanta!

Adaugati comentariu