Black Friday – eșec total? Zeci de mașini nevândute, inclusiv un Ferrari

Ferrari Black Friday

Un Ferrari GTC4 Lusso, disponibil de Black Friday pe eMag, cu o reducere de aproape 40.000 de euro, a rămas nevândut, deși hypercarul a fost promovat cu câteva zile înainte de a fi scos la vânzare. Era piesa de rezistență a zilei la categoria Autoturisme!

Un Ferrari GTC4 Lusso, redus de la 300.000 de euro la 263.000 de euro, nu și-a găsit încă proprietar. Hypercarul rămâne disponibil pe site-ul eMag și poate fi rezervat plătind exclusiv cu un card bancar, pentru suma de 1.000 de lei. Site-ul anunță că stocul este limitat, dar produsul rămâne disponibil.

Ferrari GTC4 Lusso

În jurul prânzului, mesajul din dreptul mașinii era “Stoc epuizat”, dar clientul care o rezervase s-a răzgândit, așa că GTC4 Lusso a revenit în stoc.

În 263.000 de euro, viitorul posesor de Ferrari primește un motor V12, de 6,3 litri, care dezvoltă 690 de cai putere și care transformă acest model în cel mai puternic din gama sa. GTC4 Lusso aleargă de la 0 la 100 km/h în 3,8 secunde și atinge o viteză maximă de 335 km/h.

Hypercarul italian este încă de vânzare și nu este singurul. Ce mașini mai sunt încă de vânzare, vezi pe MissAuto.ro >>>

Adaugati comentariu