Black Friday și în lumea auto

Febra reducerilor apărută în urma adoptării celebrei zile „Black Friday” și în România a cuprins mai toate segmentele pieței de consum. Pentru că și utilizatorii de automobile merită un tratament special, site-ul www.pro-detailing.ro a pregătit ofertele speciale.

Așa se face că în perioada 23-25 noiembrie 2012, adică Black Friday plus încă două zile suplimentare, magazinul online www.pro-detailing.ro, a cărei activitate este reprezentată de comerțul de soluții naturale de curățare și întreținere a articolelor din piele (tapițerii auto, fotolii, canapele), produse pentru detailing-ul auto (Collinite, Sonax, Smartwax etc.), cât și piese și accesorii auto (portbagaje Thule, acumulatori auto Varta, accesorii electrice Waeco, scule Hazet, KS Tools etc.) vine cu o ofertă foarte interesantă.

Pentru toate produsele din magazinul online va fi aplicată o reducere cuprinsă între 5 și 20%. Cum gama de produse și accesorii este foarte variabilă, e foarte probabil că orice utilizator de automobile să-și găsească exact lucrurile de care are nevoie. Pentru a consulta „rafturile” digitale ale magazinului online vizitați site-ul www.pro-detailing.ro

Adaugati comentariu