BMW car sharing: ofertă germană pentru americani

BMW car sharing

BMW își extinde programul de car sharing, lansând propria marcă în Seattle: ReachNow. Aceasta ia drept model serviciul european DriveNow aparținând constructorului german și va deține un parc inițial format din 370 de autovehicule BMW și Mini.

Și pentru că BMW a manifestat dintotdeauna grijă pentru poluare, 20% dintre mașinile disponibile sunt modele electrice i3. În plus, BMW va extinde acest serviciu de car sharing și în alte orașe din Statele Unite.

Cu trei săptămâni în urmă, șeful BMW, Harald Kruger declara că una din strategiile BMW pentru următorii ani va fi axată pe serviciile de deplasare oferite clienților săi, iar acest prim pas o dovedește. Întrebarea este de ce ți-ai mai cumpăra o mașină, cu atâtea servicii de car sharing disponibile în Europa și Statele Unite? Ok, poate că momentan serviciul mai trebuie dezvoltat pentru a ajunge suficient de răspândit și de bine pus la punct încât să elimine complet nevoia de a deține propriul autovehicul, însă rapiditatea cu care se extinde pune în pericol conceptul de mașină personală. Pentru ce să-ți bați capul și să-ți pierzi timpul cu întreținerea unei mașini, când poți lua orice mașină dintr-o parcare, rapid și fără complicații, plătind numai pentru timpul în care o folosești? Mai ales că, odată cu implicarea mai multor companii, taxele vor scădea.

BMW car sharing

Iată serviciile pe care le oferă BMW în Seattle:

livrarea mașinii, o variantă adaptată celor care au de transportat bagaje grele sau locuiesc într-o zonă cu puține locuri de parcare. În plus, apelând la această variantă, clienții au mașina la orice oră, oriunde doresc, garantat.

utilizarea pe o perioadă extinsă este o variantă interesantă care combină car sharing-ul cu închirierea clasică unei mașini. Acest serviciu beneficiază de taxarea la cel mai favorabil tarif din listă.

car sharing pentru un grup restrâns de persoane este o varaintă adaptată companiilor și complexelor rezidențiale.

închirierea propriei mașini pentru a reduce costurile de utilizare permite oricărui posesor de autoturism care îndeplinește anumite condiții să-și ofere mașina spre închiriere via ReachNow. Să zicem că sunteți plecat dn țară, iar mașina stă în garaj. De ce să nu aducă niște bani? În plus, dacă nu aveți încredere s-o lăsați pe mâna oricui, puteți opta pentru un grup restrâns de persoane, precum lista contactelor din rețelele sociale.

mașină cu șofer, pentru cei care nu vor să conducă mașina. Firește, în acest caz este necesar ca prețul să nu fie exagerat față de cel oferit de companiile de taxi pentru a merita să apelezi la această variantă.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top