BMW celebrează Jocurile Olimpice 2012 cu două ediții speciale

BMW va fi partenerul auto oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012 si, cu această ocazie, lansează două ediții speciale Seria 3 și Seria 1, bazate pe versiuni Performance.

Seria 1 Performance Edition primeste o infuzie de sportivitate prin intermediul unui kit de exterior inspirat de la Seria 1 M Coupe, completat de jante cu aspect fumuriu pe 18″. Pachetul M are un efect si in interior cu scaune sport, volan sport si schimbator cu sigla M. Suspensia M desavarseste transformarea lui Seria 1 intr-o editie Performance. Clientii vor putea opta pentru acest pachet promotional pentru modelele 116i, 116d si 118d.

Seria 3 Performance Edition urmeaza aceeasi reteta ca si Seria 1, cu pachetul M aplicat atat exteriorului cat si interiorul si o disponibilitate ceva mai redusa, doar pentru 318i si 318d. Cele doua modele pot fi comandate in patru culori Alb alpin, Argintiu titan, Albastru marin si Negru Safir. Din pacate, aceste doua modele nu sunt disponibile decat pe piata din Marea Britanie si cu volan pe partea dreapta.

Adaugati comentariu