BMW Concept C

Într-o lume în continuă dezvoltare, în care nevoia de îmbunătățire a mobilității în trafic este la ordinea zilei, este din ce în ce mai clar ca este nevoie de soluții alternative. BMW Motorrad înțelege perfect acest fenomen și vine cu un concept interesant.

Este vorba de un scuter de dimensiuni mari, care se încadrează perfect în linia actuală de design al motocicletelor BMW. Look-ul sportiv atractiv, va fi doar unul dintre avantajele viitorului model în fața concurenței. Carenele prezintă linii unghiulare, dar fluide în același timp, în vreme de toba de eșapament, parbrizul de mici dimensiuni si blocurile optice amintesc de modelele de motociclete super-sport.

Fiind vorba de un produs BMW, Concept C dispune de cele mai noi tehnologii adoptate în domeniu. Amintim de sistemul ABS din componența sistemului de frânare, faruri ce dispun de tehnologia LED, sau o transmisie de tip CVT, cu rapoarte variabile. Un plus pentru comportamentul dinamic al conceptului este dat de folosirea unui sistem de suspensie nou, special gândit pentru acest model și care va stabili standarde în ceea ce privește ciclistica scuterelor de mari dimensiuni. 

Din punct de vedere al viitoarei motorizări, singurele informații disponibile dau ca sigură utilizare unei unități cu 2 cilindri, a cărei caracteristici vor fi făcute publice ulterior. Publicul va putea admira Conceptul C dezvoltat de BMW Motorrad, la salonul moto de la Milano, unde va fi expus în premieră.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top