BMW Concept Seria 6 Coupe

BMW seria 6 are mulți fani printre iubitorii de automobile. Cum vârsta modelului a atins apogeul, cei de la BMW pregătesc lansarea unei noi generații. Iar cum așteptarea este grea de cele mai multe ori, pentru a mări și mai mult interesul pentru modelul de serie, BMW a prezentat la Paris un concept spectaculos.

Plăcerea condusului sportiv şi exclusivitatea unui automobil premium cu 2+2 locuri sunt întruchipate de BMW Concept Seria 6 Coupe. Acest prototip, dezvăluit în premieră la Salonului Auto de la Paris 2010, subliniază tradiţia unică a mărcii de a construi modele coupé sportive şi elegante. Modelul de serie este aşteptat să debuteze şi în România în a doua parte a anului viitor. 

BMW Concept Seria 6 Coupe exprimă sportivitatea supremă care derivă din experienţa fără egal în privinţa motoarelor şi a şasiului, prin designul elegant şi autentic. Modelul dezvăluie indiciile clasice de stil ale unui model BMW coupe – capota prelungită, consolele faţă scurte, habitaclul mult dus în spate, ampatamentul lung şi silueta discretă cu linia acoperişului ce curge dinamic. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top