BMW Concept Seria 6 Coupe

BMW seria 6 are mulți fani printre iubitorii de automobile. Cum vârsta modelului a atins apogeul, cei de la BMW pregătesc lansarea unei noi generații. Iar cum așteptarea este grea de cele mai multe ori, pentru a mări și mai mult interesul pentru modelul de serie, BMW a prezentat la Paris un concept spectaculos.

Plăcerea condusului sportiv şi exclusivitatea unui automobil premium cu 2+2 locuri sunt întruchipate de BMW Concept Seria 6 Coupe. Acest prototip, dezvăluit în premieră la Salonului Auto de la Paris 2010, subliniază tradiţia unică a mărcii de a construi modele coupé sportive şi elegante. Modelul de serie este aşteptat să debuteze şi în România în a doua parte a anului viitor. 

BMW Concept Seria 6 Coupe exprimă sportivitatea supremă care derivă din experienţa fără egal în privinţa motoarelor şi a şasiului, prin designul elegant şi autentic. Modelul dezvăluie indiciile clasice de stil ale unui model BMW coupe – capota prelungită, consolele faţă scurte, habitaclul mult dus în spate, ampatamentul lung şi silueta discretă cu linia acoperişului ce curge dinamic. 

Adaugati comentariu