BMW Concept Touring Coupe: model unicat prezentat la Concursul de Eleganță Villa d’Este

BMW Concept Touring Coupe

Una dintre surprizele Concursului de Eleganță de la Villa d’Este a fost conceptul BMW Touring Coupe, un model unicat ce amintește de clasicul model Z3 Coupe.

BMW are obiceiul de a marca celebrul Concorso d’Eleganza Villa d’Este cu un model special. Un concept aparte care să rămână în amintirea participanților la Concursul de Eleganță de pe malul lacului Como, din Italia. În acest an, BMW a dezvelit un concept numit BMW Touring Coupe.

BMW Concept Touring Coupe

Modelul unicat este bazat pe actualul Z4, dar aduce un tribut clasicului BMW Z3 M Coupe, ce a fost produs între 1997 și 2002. Conceptul se remarcă din designul părții spate, imaginat în stilul shooting brake. la interior, suprafeţele din piele lucrate cu precizie de la producătorul italian Poltrona Frau creează o ambianţă de lux.

BMW Concept Touring Coupe

BMW Concept Touring Coupe

“BMW Concept Touring Coupé celebrează plăcerea de a conduce originală”, spune Domagoj Dukec, directorul BMW Design. “Un automobil extrem de emoţionant ca acesta arată că pasiunea pentru tot ceea ce este legat de plăcerea de a conduce a fost esenţială de-a lungul deceniilor şi va fi pentru viitor.”

BMW Concept Touring Coupe

Oficialii mărcii menționează și modelul BMW 328 Touring Coupe care câștiga în 1940 celebra cursă Mille Miglia pe lista automobilelor care au inspirat acest concept. Conceptul Touring Coupe se prezintă în nuanța Sparkling Lario, special creată pentru acest model. Culoarea gri-maro încorporează cristale de sticlă albastre pentru o nuanță aparte. Efectul este completat de accente bronz-argintii şi grila BMW special concepută cu bare longitudinale. Conceputl rulează pe jante din aliaj ușor de 20 inchi pentru puntea față și 21 inchi pentru puntea spate.

Via BMW

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top