BMW, Daimler și Volvo, printre companiile care participă la CES 2022 doar online

CES Las Vegas BMW Daimler

CES 2022, cea mai importantă expoziție mondială de tehnologie, se transformă pe zi ce trece într-un eveniment online. Multe companii renunță la a se prezenta la evenimentul din Las Vegas.

Faimosul Consumer Electronic Show (CES 2022) se va desfășura în mare parte online. Deși își anunțaseră prezența fizic la evenimentul din Las Vegas, multe companii se orientează acum către conferințe online susținute în perioada 5 – 8 ianuarie 2022.

Pe 5 ianuarie ar fi trebuit să demareze cel mai important eveniment anual al pasionaților de tehnologie. Din nefericire, din cauza creșterii rapide a numărului de cazuri de coronavirus, tot mai mulți expozanți anunță acum o prezență exclusiv online.

Printre companiile care vor susține doar prezentări și conferințe online trimițând la Las Vegas doar personalul strict necesar se numără și cele din domeniul auto.

BMW a anunțat că mută toate activitățile media planificate într-un program complet digital transmis în direct din Germania, în timp ce Daimler a decis să anuleze participarea la fața locului cu marca Mercedes-Benz. General Motors și Waymo au anulat anterior planurile CES din cauza pandemiei.

CEO-ul General Motors, Mary Barra, avea programat un discurs la fața locului pe 5 ianuarie, în timpul căruia compania ar fi prezentat pentru prima dată un model Silverado electric. Șefa GM va susține însă discursul și prezentarea doar online. „CES este o platformă tehnologică importantă și ne continuăm planurile pentru 5 ianuarie. Vom împărtăși noutăți importante ale companiei, inclusiv dezvăluirea Chevrolet Silverado EV”, a anunțat compania americană.

Alte companii din industria auto care și-au anulat planurile de a susține prezentări la fața locului sunt Volvo, Panasonic, Robert Bosch, ZF, Magna International, Mobileye, Velodyne Lidar și Veoneer.

Totodată, companii de tehnologie precum Twitter, T-Mobile, Intel, Amazon și Meta (Facebook) au anunțat că nu vor participa nici ele din cauza pandemiei. De asemenea, instituții media axate pe tehnologie, precum TechCrunch și The Verge, s-au retras.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top