BMW a devenit lider mondial în soluții de digital parking

parking

Grupul BMW a cumpărat compania Parkmobile, LLC, cel mai mare furnizor de servicii de mobile parking în America de Nord, și a devenit liderul global în domeniu. Mutarea face parte din strategia NUMBER ONE > NEXT, orientată către mobilitatea viitorului.

BMW deținea un pachet majoritar la Parkmobile LLC încă din 2014, iar acum a achiziționat întreaga firmă și cei peste 100 de angajați ai săi din Atlanta/Georgia (SUA). Compania americană oferă servicii în peste 300 de orașe americane, incluzând New York, Philadelphia sau Pheonix, și are o divizie pe Bătrânul Continent, Parkmobile Group Europe, între ale cărui brand-uri se numără ParkNow, care fusese achiziționată de BMW Group în aprilie 2016. În total, la nivel golobal, soluțiile digitale de parcare oferite de firma americană sunt disponibile în 1.000 de orașe și sunt folosite de peste 22 de milioane de clienți.

“Până la 30% din aglomerația urbană îi are la origine pe cei care își caută un loc de parcare. Prin acesată mutare, nu numai că am devenit lider mondial în soluții digitale pentru parcare, ci înseamnă că le oferim oamenilor de pe toate meridianele posibilitatea de a beneficia de un plus de confort”, a precizat Peter Schwarzenbauer, membru în Board of Management al BMW AG.

Serviciile Parkmobile permit șoferilor (indiferent de producătorul mașinii) să găsească locuri de parcare fără plată prin intermediul unei aplicații sau al sistemului informatic de la bordul mașinii. În plus, clienții pot să rezerve și să plătească parcarea în zonele în care acest lucru este impus, dar și să acceseze alte servicii disponibile în tranzit.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top