BMW Fest România – 25 și 26 iunie 2016, Romexpo

BMW Fest Romania

Fani BMW? Posesori de BMW? Sau măcar iubitori de mașini? Haideți la Romexpo, pe 25 și 26 iunie, la BMW Fest România! Puteți admira peste 200 de modele BMW ”răsfirate” pe 20.000 mp.

…și nu vorbim aici doar de mașini. Și motocicletele bavareze sunt prezente la show, putând fi testate de vizitatori. Întorcându-ne la mașini, cea mai mare expoziție de BMW-uri organizată în România va fi ”alimentată” cu exemplare venite din Ungaria, Moldova și Bulgaria.

BMW Fest Romania

Iar cum bestiile nu trebuie închise, show-ul se va desfășura în totalitate în aer liber, pe Aleea Centrală din Romexpo. Firește, criteriile de acceptare a modelelor au fost draconice: pentru că numai un număr limitat de mașini încap pe spațiul dedicat expoziției, ele au fost selectate ”pe sprânceană”.

Și nu vă așteptați doar la modele vechi, ci și la exemplare recente și chiar aflate în oferta curentă a bavarezilor. Iar dacă sunteți norocoși, puteți fi desemnat să participați la una dintre ședințele de condus defensiv sau sportiv, ținute de Smart Driving România, cu ajutorul a cinci (!) exemplare BMW Seria 2 Coupe 228i.

BMW Fest Romania

Chiar dacă ai BMW, nu e necesar s-o arăți pe drumurile publice. Nu de alta, dar toată lumea e conștientă de capacitățile mașinii tale. Iar Poliția Rutieră și SMURD te vor convinge, în cadrul celor două zile ale show-ului, că e mai bine să conduci responsabil. Mai mult, 10 procente din valoarea totală a biletelor vor fi donate către SMURD, fapt pe care-l salutăm!

De unde cumpărăm biletele pentru BMW Fest România? De aici, sau din Diverta. Iar dacă le cumpărăm din timp, intrăm și în cursa pentru un curs de pilotaj ținut de Smart Driving România, pe MotorPark.

 

Adaugati comentariu