Advertisement

BMW Group este liderul industriei auto în dezvoltarea durabilă pentru al şaselea

Pentru al şaselea an la rând, BMW Group a fost declarat liderul incontestabil în industria auto în ceea ce priveşte dezvoltarea durabilă. Aceasta a fost concluzia la care a ajuns SAM Group şi care a fost publicată în ultimul sondaj pentru Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI).

BMW Group este singura compania din industria de automobile care a fost prezentă în fiecare an în această cercetare cu începere din 1999 şi a fost numită lider al industriei în fiecare din ultimii şase ani. La ediţia din acest an a studiului, BMW Group este singura companie din Germania care este lider de segment.

“Suntem deosebit de încântaţi că suntem recunoscuţi de renumitul studiu Dow Jones Sustainability Indexes. Acest clasament independent confirmă, încă o dată, că BMW Group joacă un rol important în viitorul industriei de automobile”, a declarat Dr. Norbert Reithofer, preşedintele Consiliului Director BMW AG. “Pentru noi, a fi compania auto din lume cu cea mai regenerativă afacere înseamnă acceptarea responsabilităţii de a fi un bun cetăţean corporate. Ne motivează să continuăm pe calea aleasă înspre viziunea noastră pentru o mobilitate individuală durabilă.

Alături de Dow Jones Sustainability Index, BMW Group a primit recunoaştere pentru eforturile în direcţia dezvoltării durabile şi din partea altor studii importante. Unul dintre acestea este Carbon Disclouser Project, un proiect independent dezvoltat în parteneriat cu Merrill Lynch.  Aici BMW apare ca singura companie auto care este prezentă ca lider în segmentul „Consumer Discretionary” în ultimii doi ani de zile.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top