BMW i3 la final de carieră: ultimele 18 exemplare livrate

BMW i3, primul model electric din familia BMW i a ajuns la final de carieră. Ultimele 18 exemplare au fost livrate la BMW Welt în cadrul unei ceremonii speciale.

BMW i3 a avut o carieră impresionată. Modelul electric a fost revoluționar pentru anul 2013 când a fost lansat, dovadă fiind și cele 250.000 exemplare produse până astăzi. BMW i3 este cel mai bine vândut model electric al mărcii bavareze, fiind comercialiat în 74 de țări.

BMW i3 a ieșit din producție

Pentru a marca finalul de carieră al modelului electric, BMW a produs o serie limitată la 18 exemplare. Toate cele 18 unități sunt modelul BMW i3s vopsite în negru și auriu (Galvanic Gold). Ultimele exemplare au fost livrate în cadrul unei ceremorii speciale găzduite de BMW Welt la Munchen.

“Acum 8 ani și jumătate, în momentul lansării în producție, i3 a fost considerat vizionar și exotic. De atunci, modelul s-a transformat într-un pionier al mobilității electrice și în materie de sustenabilitate”, au menționat reprezentanții mărcii germane.

Deși producția s-a încheiat de fapt la finalul lunii iunie, cele 18 exemplare BMW i3s au fost livrate abia în luna august. Toate au același client, o companie de car-sharing din Munchen numit CarVia.

Via BMW

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top