BMW i4: viitorul model electric se află în ultima fază de testare (video)

bmw-i4-prototip-5-autoexpert.ro

BMW pune la punct ultimele detalii pentru viitorul model electric i4. Sedan-ul se află în faza calibrării ținutei de drum.

BMW se pregătește pentru lansarea sedan-ului electric i4 în acest an. Noul model electric va folosi un motor de 530 CP și va avea o autonomie anunțată la 600 kilometri. Modelul i4 va fi strâns înrudit cu viitorul model BMW Seria 4 Gran Coupe.

BMW i4 – model electric de 530 CP

bmw-i4-prototip-11-autoexpert.ro

Prezentat doar în variantă camuflată, modelul bavarez a intrat în fazele finale ale calibrării ținutei de drum, prilej bun pentru BMW să mai prezinte o serie de imagini și un clip video cu viitorul model electric.

Modelul electric performant va avea o baterie de 80 kWh ce promite o autonomie de 600 kilometri. bateria va putea fi încărcată la stații rapide de până la 150 kW. Motorul de 530 CP va oferi o accelerație de la 0 la 100 km/oră efectuată în 4 secunde. BMW spune că acesta a fost calibrat pentru a oferi o plăcere a condusului similară cu cea oferită de un propulsor V8.

Modelul va folosi a cincea generație a sistemului eDrive, sistem ce este folosit și de modelele electrice iX3 și iX SUV. Noul BMW i4 va fi construit la uzina grupului din Munchen.

Via BMW

Adaugati comentariu