BMW i4: viitorul model electric se află în ultima fază de testare (video)

bmw-i4-prototip-5-autoexpert.ro

BMW pune la punct ultimele detalii pentru viitorul model electric i4. Sedan-ul se află în faza calibrării ținutei de drum.

BMW se pregătește pentru lansarea sedan-ului electric i4 în acest an. Noul model electric va folosi un motor de 530 CP și va avea o autonomie anunțată la 600 kilometri. Modelul i4 va fi strâns înrudit cu viitorul model BMW Seria 4 Gran Coupe.

BMW i4 – model electric de 530 CP

bmw-i4-prototip-11-autoexpert.ro

Prezentat doar în variantă camuflată, modelul bavarez a intrat în fazele finale ale calibrării ținutei de drum, prilej bun pentru BMW să mai prezinte o serie de imagini și un clip video cu viitorul model electric.

Modelul electric performant va avea o baterie de 80 kWh ce promite o autonomie de 600 kilometri. bateria va putea fi încărcată la stații rapide de până la 150 kW. Motorul de 530 CP va oferi o accelerație de la 0 la 100 km/oră efectuată în 4 secunde. BMW spune că acesta a fost calibrat pentru a oferi o plăcere a condusului similară cu cea oferită de un propulsor V8.

Modelul va folosi a cincea generație a sistemului eDrive, sistem ce este folosit și de modelele electrice iX3 și iX SUV. Noul BMW i4 va fi construit la uzina grupului din Munchen.

Via BMW

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top