BMW i8 are parte de puțină atenție de la AC Schnitzer

E greu să intervii peste un design atât de îndrăzneț ca cel al lui i8, însă uite că desenatorii de la AC Schnitzer au îndrăznit s-o facă printr-un pachet de tuning exterior mai degrabă discret.

Dacă ne-ai fi întrebat înainte să vedem rezultatul celor de la AC Schnitzer, am fi zis că aspectul lui BMW i8 nu poate fi îmbunătățit. Designerii de la BMW s-au întrecut pe ei și au creat o mașină care este în același timp elegantă, sportivă și agresivă, dar fără a-și pierde vreo clipă identitatea mărcii.

AC Schnitzer spun că intenția lor a fost aceea de a-l face pe i8 mai agresiv, însă dacă asta s-a dorit, nouă ni se pare din start o șansă ratată pentru că au renunțat la zonele de caroserie negre ale modelului de serie. Așa cum arată acum, BMW i8 by AC Schnitzer este mai degrabă o mașină mai rafinată decât originalul, ceea ce de fapt chiar este mai în ton cu spiritul real al mașinii.

ac schnitzer - autoexpert.ro (13)

Modificările cuprind un eleron frontal din fibră de carbon, praguri din fibră de carbon și un eleron spate din plumb. Sau din fibră de carbon, informațiile nu sunt foarte clare. Hibridul a fost echipat cu arcuri mai scurte care reduc garda la sol cu 25 mm în față și 20 mm în spate, o mișcare ușor riscantă ținând cont că mașina era destul de joasă din start. AC Schnitzer au schimbat și jantele originale, punându-i lui i8 un set de roți AC1 de 21 de inci care, spun ei, sunt cu 30% mai ușoare decât cele din fabrică.

Interiorul este, în mare măsură, neatins, AC Schnitzer menționând doar pedalele din aluminiu și covorașele din velur. Puteau să vorbească și despre elefanți roz, dacă e să fim sinceri, pentru că imaginile lipsesc cu desăvârșire așa că nu puteau spune orice…

https://www.youtube.com/watch?v=kW9oofEQrEA

Adaugati comentariu