BMW iX a intrat în ultima fază de testare înainte de lansarea comercială

SUV-ul electric BMW iX a efectuat un test de anduranță până la Capul Nord în cadrul programului final de testare în condiții de iarnă.

BMW se pregătește pentru lansarea comercială a noului SUV electric numit iX. Modelul a fost prezentat deja oficial la începutul lunii noiembrie, având proporțiile unui X5, dar abordând un stil de design complet nou.

Noul BMW iX folosește două motoare electrice ce oferă peste 500 CP, iar bateria de 100 kWh promite o automie de 600 kilometri.

Pentru a pune la punct noul model, BMW testează prototipurile modelului iX în condiții de iarnă într-un test de anduranță până la Capul Nord, dincolo de Cercul Polar. Testul este folosit pentru reglarea sistemelor de propulsie și suspensie, iar motoarele electrice, bateria și sistemul de climatizare trec prin testul temperaturilor negative extreme.

BMW iX se va lansa pe piață spre finalul anului 2021 și producția va începe la uzina din Dingolfing în a doua jumătate a lui 2021.

Via BMW

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top