BMW M – Cu ce aduci acasă bradul de Crăciun? Ai grija să nu-l aduci chel!

BMW M

Un BMW M nu este vehiculul ideal de transport când trebuie să duci bradul acasă. Mai ales când în prag te așteaptă un copil entuziasmat. Iar E30 M3 Pickup se dovedește a fi, pur și simplu, prea puternic pentru această misiune.

Este primul spot publicitar lansat de sărbători de BMW în colaborare cu divizia de performanță, M. Un tată, interpretat de Clive Owen, un obișnuit al filmelor produse de BMW M, aduce acasă bradul în bena unui E30 M3 Pick-up din 1986, un vehicul construit de inginerii BMW M pentru a transporta echipament și piese în cadrul complexului Garching.

VIDEO

În timp ce soția și fiica se pregătesc să primească pomul de Crăciun așa cum se cuvinte, cu decorațiunile pregătite, tatăl calcă pedala de accelerație până la podea și face drifturi pe zăpadă cu mașina. Ajunge acasă fericit după asemenea porție de distracție, dar familia este dezamăgită. Doar ramurile goale au mai rămas în bena M-ului prea puternic.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top