BMW M: divizia sportivă împlinește 50 de ani

Divizia BMW M GmbH împlinește anul viitor 50 de ani de activitate. Pentru a marca momentul, modelele M vor reveni la emblema clasică BMW Motorsport.

Anul viitor în luna mai, divizia sportivă BMW M va împlini 50 de ani. Pentru a marca acest moment vor fi organizate o serie de proiecte aniversare, iar unul dintre ele este anunțat deja. Clienții care vor comanda un model din gama BMW M sau unul echipat cu pachet M Sport vor putea opta pentru emblema clasică a constructorului din Munchen.

BMW M – 50 de ani

Aceasta emblemă numită BMW Motorsport are semicercuri în culorile albastru, violet și roșu. A fost folosită pentru prima dată în 1973 pe modelul de competiție preparat de divizia care luase ființă cu doar un an înainte. Pentru modelele noi, emblema va fi disponibilă începând cu ianuarie 2022 și poate fi amplasată în partea frontală a mașinii, în spate și pe centrul jantelor.

De asemenea, modelele M vor putea fi configurate cu 50 de nuanțe noi. Printre acestea culori noi se numără Galben Dakar, Portocaliu Fire, Violet Daytona, Albastru Macao, Roșu Imola și Albastru Frozen Marina Bay.

Anul viitor, divizia M va lansa modelul BMW M3 Touring, dar și o variantă nouă a coupe-ului M4. De asemenea, succesorul modelului de succes BMW M2 se află într-un stadiu avansat al procesului său de dezvoltare de serie.

MW M GmbH nu numai că îşi va sărbători aniversarea cu produse noi atractive, ci şi cu numeroase evenimente. Spectacole aniversare sunt planificate în mai 2022 la Concorso d’Eleganza Villa d’Este de pe Lacul Como, în nordul Italiei, urmate de Goodwood Festival of Speed din Marea Britanie şi Concours d’Elegance din Pebble Beach (California).

Via BMW

Adaugati comentariu