BMW M135i xDrive: update pentru suspensie și culori noi

BMW a anunțat o serie de îmbunătățiri pentru modelul de top al Seriei 1: M135i xDrive. Modelul primește o suspensie cu reglaje noi, sistem de evacuare îmbunătățit și noi culori pentru caroserie.

Noua generație BMW Seria 1 a fost lansată în 2019, marcând o schimbare majoră pentru modelul compact produs de bavarezi. Acesta trecea la o configurație cu tracțiune față, dar propunea tracțiunea integrală pentru anumite versiuni.

BMW M135i xDrive

Una dintre acestea este vesiunea de top M135i xDrive, propulsată de motorul turbo de 2.0 litri cu patru cilindri ce oferă 306 CP și un cuplu maxim de 450 Nm. Astfel echipat, BMW M135i xDrive poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.8 secunde, iar virteza maximă este limitată la 250 km/oră.

BMW a operat o serie de îmbunătățiri pentru modelul de top și spune că acum M135i xDrive a devenit și mai manevrabil după ce suspensia a primit o serie de îmbunătățiri substanțiale. Constructorul spune că modelul are acum un comportament dinamic superior pe viraje. BMW a schimbat și sistemul de evacuare, cel nou oferiind un sunet mai proeminent.

Pentru a completa seria de îmbunătățiri, BMW a mai adăugat o serie de culori noi în paletarul pentru caroserie: Sao Paulo Yellow din catalogul M, Frozen Orange și Frozen Pure Grey.

Via BMW

Adaugati comentariu