BMW M2 Competition cu motor de M4 și 410 CP

Se pare că BMW lucrează deja la o versiune mai puternică a modelului M2. Aceasta va primi motorul lui M3 și M4 și, prin urmare, va avea peste 400 CP.

În forma sa actuală, BMW M2 oferă, de asemenea, un arsenal de putere suficient de impresionant: 370 CP. Prin analizarea lungului șir de numere de șasiu din baza de date digitală BMW, entuziaștii de la Bimmerpost.com au reușit să descopere un ipotetic M2 cu motorul S55, de la M4.

Conform specificațiilor din baza de date, această versiune de BMW M2 este cunoscută drept M2 Competition. S55 este varianta mai puternică și mai modernă a motorului N55 care echipează M2 în prezent. În M3 și M4, acesta dezvoltă 431 CP, dar noul BMW M2 Competition va oferi aproximativ 410 CP, pentru a păstra distanța între acest model și frații săi mai mari și mai scumpi.

Numerele de șasiu “secrete” acompaniază mașini destinate pieței americane, însă clienții din Europa se vor bucura, de asemenea, de performanțele sporite ale noii versiuni M2 Competition. Numele “Competition” indică faptul că cel mai rapid M2 încă nu a sosit. Pentru versiunile extreme de top, marca bavareză a rezervat o altă denumire: combinația istorică de litere “CSL”.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Rimac Technology - BMW

Parteneriat BMW Group – Rimac Technology

Grupul BMW a încheiat un parteneriat „pe termen lung” cu Rimac Technology, divizie independentă a companiei croate care, alături de Porsche, este

Scroll to Top