BMW M2: primele imagini cu prototipul camuflat

BMW a publicat imagini cu noua generație a modelului M2 în versiune camuflată în timpul testelor de pe circuitul Salzburing din Austria.

BMW M2 ajunge la a doua generație, iar performantul model trece prin ultima fază de testare pe circuit. Sesiunile au început pe circuitul Salzburgring din Austria. Noua generație a coupe-ul va fi echipată cu motorul de 3.0 litri twin-turbo cu șase cilindri în linie. Propulsorul va fi preluat din gama fratelului mai mare M3/M4, însă puterea a fost redusă la 450 CP.

BMW M2 – imagini cu a doua generație

Modelul va putea fi configurat cu transmisie manuală cu șase trepte sau automată cu 8 rapoarte. Va dispune de suspensie adaptivă M și același sistem de frânare împrumutat de la modelul M3. O serie de elemente sunt fabricate din fibră de carbon, inclusiv plafonul noului model. Partea frontală a fost bine ascunsă, dar se poate vedea o grilă cu prize de aer mult mai pronunțate față de cele ale Seriei 2 Coupe

La interior, detaliile au fost camuflate, dar vom vedea o versiune a deja celebrului BMW Curved Display. Noua generație va debuta în luna octombrie, iar primele exemplare vor fi livrate în aprilie 2023. Producția va avea loc în Mexic.

BMW M2 CS

Via BMW

Adaugati comentariu