BMW M3 Touring debutează în 23 iunie

BMW anunță că noul BMW M3 Touring va debuta oficial în data de 23 iunie la Goodwood Festival of Speed.

După o serie de imagini teaser, BMW publică o nouă fotografie cu partea din spate a viitorului model performant BMW M3 Touring. Noua versiune de caroserie va debuta oficial la Goodwood Festival of Speed în data de 23 iunie.

BMW M3 Touring la Goodwood Festival of Speed

Noul M3 Touring (break) este a treia versiune de caroserie pentru performantul model, după M3 sedan și M4 coupe. Este pentru prima dată în istoria diviziei M când modelul M3 va fi declinat și într-o versiune break. Noul model marchează și aniversarea de 50 de ani a diviziei M GmbH.

Deși BMW nu a dat publicității datele tehnice oficiale, putem presupune că modelul va folosi același motor 3.0 litri twin-turbo folosit de BMW M3 sedan. Acesta dezvoltă 510 CP și un cuplul maxim de 650 Nm. enerația G20 a modelului BMW M3 va fi prima care va fi disponibilă în variantă break ca model de serie. Modelul dispune și de sistemul de tracțiune integrală folosit de M3 sedan, sistem ce permite transmiterea a până la 100% a puterii către puntea spate.

Pe lângă M3 Touring, BMW va expune, în cadrul festivalului de la Goodwood, și noile modele recent lansate, precum M4 CSL, i7, i4, iX1 și iX M60.

Via BMW

 

Adaugati comentariu