BMW M7 și Seria 7 Touring imaginate de X-Tomi Design

Nu au trecut decât două zile de la prezentarea noului BMW Seria 7 că cineva deja a început să se gândească la alte versiuni de caroserie pentru limuzina nemțească. 

Inculpatul este o cunoștință mai veche de-a noastră și se cheamă X-Tomi Design, un băiat din ungaria specializat în desenarea unor mașini care nu vor exista niciodată. De multe ori, lumea poate răsufla ușurată din cauza asta, însă în cazul celor două modele propuse de X-Tomi Design în baza noului Seria 7, nu suntem așa de convinși că ar trebui să ne bucurăm.

O să începem cu ipoteticul M7, o mașină care, dată fiind asemănarea noii limuzine cu mai micii Seria 3 și Seria 4 nu ne imaginăm că a fost prea greu de desenat. Cu toate astea, X-Tomi a zbârcit-o undeva pentru că imaginea lui nu inspiră prea tare, deși ideea unui M7 nu sună deloc rău. Cu toate astea, oficialii BMW continuă să nege eventualitatea lansării unei versiuni M pentru Seria 7, susținând că nu există o piață suficient de dezvoltată pentru o asemenea mașină (în ciuda faptului că Mercedes-Benz S 63 AMG nu se vinde deloc rău) și că, pentru cei care sunt foarte hotărâți, există oricând varianta Alpina B7.

x-tomi design - autoexpert.ro (1)

Versiunea Touring, pe de altă parte, desenată de X-Tomi Design, are la bază un 750Li xDrive, deci un Seria 7 cu ampatament mărit. Aici nici nu mai e cazul să ne spună BMW că nu există piață, pentru că ne putem da seama și singuri, însă dacă ar fi să alegem una dintre cele două propuneri ale lui X-Tomi Design bazându-ne strict pe cum arată ele în imaginile disponibile, breakul ar avea câștig de cauză. Cine ar avea nevoie de o astfel de mașină în afara serviciilor de pompe funebre de lux, nu ne putem da seama, însă trebuie să-i recunoaștem o oarecare atractivitate.

Din păcate pentru cei care visau la un BMW M7, se pare că vor fi obligați să se mulțumească cu un 750i xDrive cu pachet estetic M. Săracii. Iar cei care visau la un Seria 7 Touring, ei bine, ghinion.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top