BMW M8 Competition modificat de Manhart cu 823 CP

Tunerul Manhart a modificat un BMW M8 Competition pentru a îl transforma într-un veritabil supercar. Puterea motorului V8 a fost mărită la 823 CP.

Pentru transformarea modelului BMW M8 Competition într-un adevărat supercar, tunerul Manhart a dus puterea motorului twin-turbo V8 de 4.4 litri la 823 CP. Cuplul maxim este și el ridicat la 1.050 Nm. Creșterea în putere se traduce printr-un sprint 0-100 km/oră efectuat în 2.6 secunde.

Astfel dopat, modelul Manhart MH8 800, așa cum a fost botezat, este la fel de rapid ca un Porsche 911 Turbo S. Pentru a accelera de la 0 la 200 km/oră, M8-ul modificat de Manhart are nevoie de doar 5.7 secunde.

Pe lângă modificările aduse motorului, Manhart a aplicat și o serie de personalizări caroseriei inclusiv o serie de accente aurii nu foarte subtile. Jantele de 21 inch au design special, iar suspensia fost modificată, garda la sol fiind cu 30 mm mai mică.

Sistemul de evacuare este și el trecut prin mâna tunerului, iar sunetul a fost amplificat. Evacuările finale sunt din fibră de carbon.

Împreună cu cei de la AutoTopNL, Manhart a publicat și un clip video în care poate fi văzută accelerația brutală de la 0 la 311 km/oră pe o bucată de autostradă fără limită de viteză din Germania.

Test BMW M850i xDrive

Adaugati comentariu