BMW Premium Selection, din 17 iunie în România

BMW Group, prin reţeaua naţională de dealeri, aduce în România divizia de automobile rulate BMW Premium Selection începând cu 17 iunie.

Încă de la debut, BMW Premium Selection, vine cu cea mai mare ofertă din România – peste 3.000 de automobile BMW care fie fac parte din parcul local, fie sunt automobile de companie aparţinând BMW AG Germania. Este vorba de automobile BMW cu o vechime cuprinsă între 6 luni şi 5 ani. Oferta este prezentată integral pe site-ul dedicat: www.bmw-premiumselection.ro.

Preocuparea principală BMW Premium Selection este asigurarea unui standard de calitate deosebit de înalt pentru toate automobilele din ofertă. Aceasta este garantată printr-o serie de programe şi servicii care includ garanţie completă de 24 de luni, pachete de service, verificarea istoricului maşinii.

„Un client trebuie să aibă la fel de multă încredere într-un automobil BMW Premium Selection, ca la achiziţia unui automobil nou. Avem în spate nu promisiuni, ci servicii concrete, fără precedent pe piaţa din România,” a explicat Alexandru Dobre, Sales Manager BMW Premium Selection.

Unic pentru piaţa din România, se oferă cea mai mare perioadă de garanţie completă din România pentru automobile rulate – 24 luni. Aceasta este completată de lucrări de mentenanţă gratuite pentru primele 12 luni sau 10.000 km şi de serviciul de asistenţă rutieră gratuită non-stop. Asemenea automobilelor noi, maşinile din oferta BMW Premium Selection beneficiază opţional de pachetele Service Inclusive.

Versiunea de bază acoperă operaţiile esenţiale pentru revizii (manoperă şi consumabile) pentru primii 5 ani sau 100 000 km şi este transmisibil în cazul în care automobilul îşi schimbă proprietarul. Pachetul BMW Basic Service Inclusive poate fi extins cu BMW Service Inclusive sau BMW Service+Repair Inclusive şi/sau pentru 6 ani sau 120000 km. Acest pachet acoperă preţul operaţiunilor de service atât în ţară, cât şi în străinătate.

Toate automobilele BMW Premium Selection beneficiază de o verificare 360˚ a tuturor componentelor, de la motor şi trenul de rulare, la cele mai mici detalii, precum operarea torpedoului. O experienţă excelentă cu un automobil BMW Premium Selection este garantată şi de cele 12 luni sau 10.000 km de servicii de întreţinere gratuită şi perioada de 24 luni de garanţie. La acestea istoricul de service al automobilului şi verificarea numărului real de kilometri.

BMW Premium Selection pe scurt:

–    Modele BMW sau MINI cu o vechime între 6 luni şi 5 ani, 6000 km şi 120.000 km. –    O ofertă de peste 3000 de automobile care include automobile de companie BMW AG Germania-    www.bmw-premiumselection.ro-    Garanţie completă 24 de luni-    12 luni sau 10.000 km servicii de întreţinere gratuită-    Asistenţă rutieră non-stop –    Verificare completă şi remedierea defectelor automobilului-    Istoric de service şi verificarea numărului de kilometri-    Posibilitatea de achiziţionare de pachete Service Inclusive-    Ofertă de buy-back şi trade-in-    Leasing cu finanţare pe o durată de până la 5 ani-    Pentru automobilele importate din Germania: preţul afişat pe site include costurile de transport şi livrare, nu include taxa pentru prima înmatriculare.

Adaugati comentariu