BMW Premium Selection – Premium la sigur

Cu BMW Premium Selection ai siguranţa că orice achiziţie second hand este transparentă şi beneficiezi de un pachet complet de servicii.

Piaţa mașinilor second hand este o felie mare dintr-un tort care se numește piaţa auto, felie pentru care se luptă deopotrivă persoane fizice/juridice, firme specializate, dar și samsari. Odată cu creșterea nivelului de civilizaţie, dar și ca urmare a numărului mare de “ţepe”, samsarii pierd din ce în ce mai mult teren și asta nu este decât un lucru bun.

Acest fenomen lasă loc firmelor specializate, cum este BMW Premium Selection, să ia cotă de piaţă și să ofere clienţilor mașini și servicii de calitate. Termenul simplu și la obiect – “mașini” – este departe de ceea ce găsim prin târguri: sunt acele automobile disponibile la vânzare care au un istoric verificat, kilometri reali și care nu prezintă vicii ascunse.

Pentru acest număr, ne-am pus în postura clientului misterios în căutare de 318d, generaţia precedentă, iar oferta de la BMW Premium Selection a fost mai mult decât tentantă.

Cu o vechime între 6 luni și 5 ani, între 6.000 km și 120.000 km parcurși, toate automobilele BMW și MINI second hand comercializate beneficiază de garanţie completă 24 de luni și servicii de întreţinere gratuită 12 luni sau 10.000 de km.

Odată ales modelul – în cazul nostru discutăm despre un 318d din 2011 cu 17.000 de km – am avut posibilitatea de a-l achiziţiona la preţul de 22.461 euro fără TVA și avantaj client de 14.997 euro fără TVA. Un test de 7 zile cu acest model avea să ne convingă că mașina se comportă/conduce impecabil, iar pachetul M oferă o latură exclusivistă și mult râvnită.

După rodaj, motorul s-a așezat, iar consumul mixt de carburant în timpul testului a fost de 5,4 l /100 km, o valoare greu de atins chiar și de către un hybrid consacrat. În rest, am redescoperit același 3 care te implică când îl conduci, un interior care o să arate ca nou chiar și după prima sută de mii, iar costurile pentru următorii 4 ani sunt previzibile cu BMW Basic Service Inclusive 5 years/100.000 km. Sună bine, nu?!

Adaugati comentariu