BMW renovează întreaga familie de modele Seria 6

Salonul Auto de la Detroit din acest an a fost prilejul ales de BMW pentru a actualiza întreaga familie de modele reunite sub titulatura Seria 6.

La exterior, acestea primesc o grilă revizuită ce integrează acum doar nouă inserții verticale, în loc de zece. Farurile integrează în premieră tehnologia LED pentru faza lungă, ca dotare de serie, în timp ce luminile de zi au fost repoziționate ceva mai jos, în bară.

Gama de motorizări este cea cunoscută, cu unități diesel sau pe benzină în configurație nobilă, cu șase sau opt cilindri, performanțele și cifrele de consum fiind și ele identice cu valorile afișate înainte de facelift. Versiunile 640i primesc ca dotare standard sistemul de evacuare sport.

BMW Seria 6 Facelift poate fi comandat alături de două noi linii de echipare: Pure Experience (finisaje lucioase BMW Individual “Shadow Line”, grilă și evacuare finală de culoare neagră lucioase, jante de 19 inci cu spițe duble, piele nappa bi-coloră Cognac / Black și decorațiuni din lemn de esență rară, maro) și Design Pure Excellence (piele nappa Ivory White/Black și inserții ceramice pentru butoane și decorațiunile din lemn nobil de plop).

Toate modelele Seriei 6, cu excepția M6, pot fi configurate acum cu sistemul de tracțiune integrală xDrive. În plus, BMW oferă noi tehnologii, precum asistență la parcare și aplicații mobile inspirate din lumea motorsportului. BMW M Lap Timer permite cronometrarea celor mai bune tururi de circuit, în timp ce GoPro App integrează funcțiile camerelor GoPro WiFi atașate la mașină în sistemul de infotainment iDrive.

BMW Seria 6 Facelift va ajunge în showroom-urile din Europa, Statele Unite și din restul lumii în primul sfert al acestui an.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top