BMW România are deja 150 de clienți care așteaptă tichetele Rabla Plus

Demarată astăzi, ediția din 2021 a programului Rabla Plus, a adus deja reprezentanței BMW în România circa 150 de clienți.
Dr. Josef Reiter BMW Romania Rabla Plus

Directorul general al BMW România, Josef Reiter, a anunțat astăzi, în chiar prima zi a ediției din 2021 a programului Rabla Plus, că aproape 150 de clienți își așteaptă tichetele pentru a cumpăra un vehicul electrificat al mărcii din Munchen.

„Începutul programului «Rabla Plus» a fost mult aşteptat. Interesul pentru modelele electrificate este foarte mare. Suntem aproape de cifra de 150 de clienţi care şi-au comandat deja maşinile şi acum îşi aşteaptă voucherele. Ne aşteptăm să livrăm aceste maşini cât mai curând posibil. Aproximativ o treime dintre maşini sunt complet electrice (BMW i3, BMW iX3 şi Mini Cooper SE), iar două treimi sunt modele hibride plug-in (BMW şi Mini).

Ne aşteptăm ca începutul programului să aducă şi o creştere a comenzilor pentru noile noastre modele electrice: BMW i4 şi BMW iX. Pentru aceste vehicule, care vor debuta în toamna acestui an, am început deja să primim comenzi”, a menționat Josef Reiter.

Conform oficialilor mărcii, în 2020 au fost înmatriculate 286 modele electrificate (electrice şi plug-in hybrid), 234 BMW şi 47 Mini.

În cadrul Programului Rabla Plus din 2021 se acordă două tipuri de ecotichete – 45.000 de lei pentru maşinile 100% electrice şi 20.000 de lei pentru cele hibrid plug-in, dar nu mai mult de 50% din valoarea autoturismului nou. Cei care vor dori să renunţe la o maşină veche şi să achiziţioneze un autovehicul electrificat vor beneficia atât de prima de casare acordată prin Programul Rabla Clasic, în valoare de 7.500 de lei, cât şi de ecotichetul alocat în cadrul Programului Rabla Plus.

– Programul Rabla începe pe 26 aprilie cu o restricție suplimentară: mașina cumpărată nu poate fi vândută timp de un an
– APIA: Românii cumpără tot mai multe mașini electrificate

Adaugati comentariu