BMW Seria 1 M

BMW a încredințat încă unui model, onoarea de a purta celebra literă M. Este vorba de Seria 1 Coupe. Acest simbol a fost asociat de-a lungul anilor cu puterea, cu performanțele dinamice la cel mai înalt nivel și cu plăcerea deosebită generată de condusul unei mașini sport de înaltă performanță.

Cu noul model Seria 1 M Coupe, BMW reușește să combine tehnologia unui super-car, cu agilitatea și greutatea redusă a unui automobil compact, pentru a oferi o nouă dimensiune plăcerii condusului sportiv. Cu noul model cu două uși, BMW M GmbH introduce pentru prima dată în această clasă de vehicule, conceptul său de performanțe împrumutate din lumea sporturilor cu motor, pe un vehicul ce poate fi utilizat zi de zi. De asemenea, Seria 1 M deschide calea spre divizia sport a brandului și șoferilor mai tineri, care vor fi astfel tentați să încerce mirajul unui BMW M Power.

Seria 1 M moștenește caracterul inconfundabil M GmbH; propulsat de un motor bi-turbo cu șase cilindri, cu injecție directă, pe benzină, mașina dezvoltă o putere maximă de 250 kW(340 CP). Cu un șasiu dezvoltat în urma experienței căpătate în motorsport, Seria 1 M se bucură de un raport de doar 4,4 kg/1 CP, completat de un pachet aerodinamic atent studiat. Accelerarea de la 0 la 100 km/h se face în 4,9 secunde, iar 200 km/h sunt atinși cu start de pe loc în doar 17,3 secunde. Performanțele nu influențează cu nimic eficiența noului model. Ba mai mult, cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră adoptate, Seria 1 M Coupe are un consum de carburant de doar 9,6 l/100 km și emisii de 224 g/km.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Noua Dacia Spring model 2025 AutoExpert.ro

Noua Dacia Spring, model 2025

Aceasta este noua Dacia Spring! A doua generație aduce tehnologie nouă la bord, dotări extinse și adoptă multe dintre elementele de design

Scroll to Top