BMW Seria 1 Sedan: Prima imagine cu interiorul limuzinei

BMW Seria 1 Sedan, cea mai mică limuzină din portofoliul constructorului bavarez, își dezvăluie în premieră designul interior. Prima imagine oficială.

Un model creat pentru a intra în competiție directă cu două succese de casă importante din curtea rivalilor de la Audi și Mercedes, A3 sedan și CLA, BMW Seria 1 Sedan este construit pe platforma tehnică UKL a Seriei 2 Active Tourer.

Seria 1 Sedan beneficiază de un ampatament mai lung în comparație cu actualul hatchback Seria 1. Nici propulsia nu este identică cu cea a versiunii în cinci sau trei uși, Seria 1 Sedan (nume de cod F52) fiind disponibil exclusiv cu tracțiune față sau integrală. Motoare turbo cu trei și patru cilindri vor putea fi comandate alături de noul Seria 1 Sedan.

Noul BMW Seria 1 Sedan va rămâne deocamdată un model dedicat exclusiv pieței din China, acolo unde va fi și asamblat. Seria 1 Sedan devine al patrulea model BMW comercializat și produs în țara Marelui Zid, alăturându-se variantelor cu ampatament lung al Seriei 3, Seriei 5 și lui X1.

Un posibil debut comercial pe continentul european și pe cel nord-american rămâne deocamdată la nivel de speculație, deși succesul lui CLA și al lui A3 sedan în Statele Unite va determina cel mai probabil BMW să ofere noul Sedan și în țara tuturor posibilităților, în viitorul apropiat. Pentru Europa, BMW pregătește un Seria 2 Gran Coupe, cu tracțiune spate.

bmw-seria1-sedan

 

Adaugati comentariu